Ja és aqui la nova edició de la mostra de bolets, enmarcada dins el programa FERRERIES TOT l’ANY. Encetarem la mostra divendres 22 de novembre amb una interessant i didàctica xerrada sobre el món dels bolets a Menorca a càrrec de Josep Lluís Melis, President del Cercle Micològic de Menorca, a les 20h a la sala de plens de l’Ajuntament de Ferreries.

Dissabte 23 sortirem a cercar bolets per a montar la mostra, farem grups que sortiran de Ciutadella, Mercadal i Maó amb sortida puntual a les 9h i a partir de les 12:30h s’hauran de dur els bolets a la Plaça Espanya de Ferreries on el membres del Cercle començaran la classificació. S’han de Recollir 2 o 3 exemplars de cada espècie, sencers (sense tallar).

Qui vulgui pot anar per lliure a collir bolets i dur-los després a la plaça espanya recordant sempre a dur els bolets sencers.

Els punts de concentració per les sortides en grup serán:

  • CIUTADELLA: Poliesportiu

  • MERCADAL: Parking de’s Molí

  • MAÓ: Poliesportiu

A partir de les 18:30 podrà visitar-se l’exposició de bolets i a les 19:30 un membre del Cercle ferà una explicació dels bolets que hi hagi exposats. 

Diumenge 24 es tornarà a obrir la exposició de bolets a partir de les de 9:30 i a partir de les 13h hi haurà ambientació musical en directe i es començarà a cuinar la PAELLA POPULAR AMB BOLETS a càrrec dels membres de la Secció micòfaga del Cercle Micològic que és servirà a les 14:30h.

El preu del tiquet de la paella es 10€, inclou paella, beguda i postre. 

Els tiquets de la paella es podrán adquirir tant dissabte com diumenge, durant tot el temps que estigui oberta la exposició de bolets a la mateixa plaça Espanya.

PATROCINADORS:

Ajuntament de Ferreries