Enmarcada dins el programa FERRERIES TOT l’ANY, encetarem la mostra divendres 19 de novembre amb una interessant i espectacular pelicula documental de 1h i 20′ de durada sobre el món dels bolets a càrrec de cientifics i micòlegs de renom com Paul Stamets i altres, que ens mostrarà una nova manera de veure els bolets i del seu paper en importants desafiaments mèdics, terapèutics i abientals, a les 20h al Centre Sociocultural de Ferreries.

Dissabte 20 Aquest any no s’organitzaran grups epr part del Cercle però animem a tothom a sortir tots cercar bolets per a montar la mostra, i, a partir de les 12:30h s’hauran de dur els bolets a la Plaça Espanya de Ferreries on el membres del Cercle començaran la classificació. S’han de Recollir 2 o 3 exemplars de cada espècie, i s’han de dur sencers (sense tallar).

També a partir de les 11:30h hi haurà un showcooking amb recepta de bolets a càrrec del cuiner Manu López del Cercle Micològic.

 

A partir de les 18:30 podrà visitar-se l’exposició de bolets on els membres del Cercle un atendran fent una explicació dels bolets que hi hagi exposats o de les dubtes que tingueu.

Diumenge 21 es tornarà a obrir la exposició de bolets a partir de les de 9:30 i a partir de les 11:30h hi haurà ambientació musical amb el grup Fusiona2 a càrrec de l’Ajuntament de Ferreries.

PATROCINA:

Ajuntament de Ferreries